Thursday, 7 March 2013

Kempen "Say NO to plastic bags!!"

assalamualaikum...

tujuan blog ini di update setelah sekian lama menyepi adalah ingin meminta komen/pendapat dan sebagainya daripada kalian untuk membantu aku dalam menyempurnakan projek akhir aku ini yang bertajuk ''Hari Tanpa Penggunaan Beg Plastik"..

aku telah memperbaharui logo untuk kempen ini serta telah membuat beberapa design seperti poster, bunting dan billboard untuk pembentangan akhir projek ini...aku berharap korang memberikan komen yang membina supaya dapat membantu aku dalam projek ini...terima kasih...

mohon kalian menjawab soalan berikut :-


logo yang telah diproceed

                 1. adakah korang bersetuju dengan jika kempen ''Hari Tanpa Penggunaan Beg Plastik" ini diadakan?

                 2. adakah logo ini dapat menarik minat orang ramai untuk mengetahui apakah maksud disebalik ayat pada logo ini?
                 3. pada pandangan anda sendiri, adakah poster, bunting dan billboard ini dapat menarik minat masyarakat untuk datang menyertai kempen ini?
               

                 4. adakah berkesan kempen ini jika saya membuat design dengan hanya menggunakan taipografi(tulisan sahaja) untuk membuat poster, bunting dan billboard seperti di atas?


mohon anda dapat berkongsi blog ini kepada rakan2 anda dalam memberikan pandangan mereka secara direct kepada saya, sekian terima kasih....jasa kalian dalam membantu saya amat saya hargai...trimas ^_^
No comments:

Post a Comment